TENTANG KAMI

Beijing Playdo outdoor Produk Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan husus dina alat-alat outdoor ngembangkeun, desain, produksi jeung penjualan. produk utama urang kaasup tenda carroof, kémping anjir, anjir RV kere, gandeng anjir, tas saré, grills BBG, tilepan tabel sarta samet, jsb PLAYDO téh sorangan brand intelektual urang, headquarter aya dina Beijing sarta pabrik aya dina Tianjin. Ayeuna, produk urang geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika, Kanada, Éropah, Australia, Jepang, Korea jeung Asia.We Tenggara salawasna ngungudag haveconstant of téhnologis innovationand taat ngagunakeun bahan kualitas luhur panganyarna internasional pikeun nyadiakeun pamaké paling produk cocog jeung layanan pangalusna.

DIAJAR DEUI

produk diulas

ARRIVALS NEW

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !