BABAGAN AWAKE DHEWE

Beijing Playdo Outdoor Co., Ltd punika perusahaan specialized ing peralatan ruangan pembangunan, desain, produksi lan dodolan. produk utama kita kalebu tarub carroof, camping tarub, tarub RV kere, Trailer tarub, tas turu, wise BBG, lempitan tabel lan kursi, etc. PLAYDO iku dhewe account intellectual property kita, markas ing Beijing lan pabrik ing Tianjin. Saiki, produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah, kayata Amerika, Kanada, Eropa, Australia, Jepang, Korea lan Asia.We Tenggara tansah nguber haveconstant saka teknologi innovationand bakal nggunakake bahan kualitas paling anyar internasional kanggo nyedhiyani kedhaftar paling produk cocok lan layanan paling apik.

Sinau luwih

PRODUCTS Bintang

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !